fb stroke
instagram
call icon

ФИЗИЧКО
ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

ТЕХНИЧКО
ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

ПАТРОЛНО
ОБЕЗБЕДУВАЊЕ И
МОНИТОРИНГ

ТРАНСПОРТ НА ПАРИ

услугата и обезбедување

 Услугата физичко обезбедување претставува обезбедување на лица (живот, телесен интегритет)кое се врши заради нивна лична заштита и обезбедување на имот од пристап на неповикани лица, уништување, оштетување, противправно одземање и други штетни дејствија, што се врши од страна на нашите вработени.

 Нашите вработени се способни за препознавање на потенцијални закани и ризици по лицата и објектот што се обезбедува, поседуваат лиценца и легитимација за обезбедување, исто така критичко размислување, комуникациски вештини, тимска работа, психолошка проценка, флексибилност и почитување, висока физичка подготвеност и постојано усовршување и надградување на своите знаења и вештини и најважно и основно начело на работењето - почитување на законските норми и прописи.

 Внимателен избор на вработени, постојана обука и контрола се гаранција за професионално обезбедување на оваа услуга.

 Физичкото обезбедување се заснова на јасно дефинирани процедури, усогласеност со прописите за работа и дисциплина на службениците, посветеност на потребите на клиентот и ефикасна работа во објектот кој ни е доверен за обезбедување. Во зависност од потребите на клиентот се организира во секакви временски рамки до 24/7, 365 дена во годината. Клиентот се известува за сите вонредни настани, се води секојдневна евиденција во дневен извештај.

24/7

заштита

12 години

работно искуство

100+

задоволни клиенти

 

Цели

Спречување и откривање на штетни појави и противправни дејствија кои ги загрозуваат животот, телесниот интегритет и достоинството на личноста и имотот што се обезбедува и спречување на негово уништување, оштетување или отуѓување. Обезбедување на квалитетна услуга, професионален однос, максимална заштита и задоволство на корисниците на услугите.

Мисија

Следење на најновите трендови и користење на најнова опрема од областа на приватното обезбедување при извршување на задачите, постигнување на стабилност, сигурност и безбедност и јакнење на довербата на заедницата.

Визија

Правилна организациона поставеност, безбедна работна средина, постојано усовршување, мотивираност и професионален однос на успешна компанија на високо место во областа на приватното обезбедување. Менаџерскиот тим на Ројал Секјурити го сочинуваат мотивирани и професионални лица со вградена силна одговорност и позитивен став. Задовоството на клиентите, нивната безбедност и доверба е на прво место во мотото на нашата агенција.

Политика на квалитет

Имплементација на европски стандарди, Исо 9001, Исо 14001 и политики за работа за квалитет под надзор на менаџерите на агенцијата кој се во постојан контакт со клиентите и вработените со цел да се задржи високото ниво на постигнување на целите и професионалниот имиџ.

Однос со заедницата

Сите вработени поседуваат безбедносна култура и почитувачки однос кон секој клиент. Покрај грижата за Вашиот имот, Вашиот личен интегритет и јавниот ред и мир, исто така се применуваат и стандардите за заштита на животната средина.

 

Побарај Понуда

За сите ваши потреби Ви стоиме на располагање во секое време. Изберете една од нашите услуги и оставете ги вашите информации во контакт формата - нашиот тим ќе ви испрати понуда во најбрз можен рок.

 

Кариера

ЗОШТО ДА ЗАПОЧНЕТЕ КАРИЕРА ВО АГЕНЦИЈА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ?

Вистинските придобивки од станување дел од тимот за обезбедување на Ројал Секјурити може да се измерат на неколку различни начини:

Ќе имате физичка активна работа за да водите поздрав начин на живот

Нашата работа е во динамична и флексибилна работна средина што допринесува за подобар баланс помеѓу работата и животот. Стекнување на лично задоволство од помагањето на луѓето и општеството за создавање на подобар и побезбеден живот на сите наши сограѓани. Работа како дел од тим кој се грижи за секоја поединка во колективот. Ова се само некои од многуте неверојатни причини да се продолжи кариерата во нашата компанија.

Извршители за работа
со лиценца за обезбедување

4

Битола

16.11.2022 - 16.12.2022

Извршители за работа
со лиценца за обезбедување

4

Битола

28.06.2022 - 12.07.2022

Извршители за работа
со лиценца за обезбедување

8

Битола

07.06.2022 - 30.06.2022

Извршители за работа
со лиценца за обезбедување

10

Хрватска

11.04.2022 - 30.04.2022

Апликација

Прикачете го вашето CV тука

Контакт

Булевар 1-ви мај бр.82
Битола MK, 7000

 

047 241 010

 

info@royalsecurity.mk